Peppe Femling Familj

Sprid kärleken
Peppe Femling Familj
Peppe Femling Familj

Peppe Femling Familj – Peppe Femling är en skidskytt från Sverige. Han föddes den 24 mars 1992. Han har representerat Sverige vid skidskytte-VM 2016 och skidskytte-VM. I PyeongChang 2018 var han medlem i det svenska herrstafettlaget som tog guld. Hans Wilhelm Peppe Femling är en känd skidskytt och längdskidåkare från Sverige. Han föddes den 24 mars 1992 i Gävle. Femling Peppe är hans artistnamn.

2016 tävlade Peppe för Sverige i världscupen i skidskytte och 2018 blir han en av de tävlande vid vinter-OS. Med 47,5-kilometer stafett tog han OS-guld. Han fyller år idag och han är nu 29 år gammal. Han är 1,82-meter lång. Skidåkaren Anna Magnusson är Peppe Femlings flickvän. Som Jesper Nelin, Sebastian Samuelsson och Fredrik Lindström blev några av hans lagkamrater välkända i skidvärlden.

Den välkände skidskyttens bakgrund är knappast dokumenterad. Peppe Five Parents har ännu inte avslöjat sin bakgrund för världen, vilket har gjort några av hans följare nyfikna. Själva namnet verkar skräddarsytt för kreativa sysselsättningar. Dessutom har Peppe Femling nyligen setts i sällskap med de bästa skidskyttarna i världen. Inspirerande.

Den nyaste medlemmen i landslaget, en 21-åring med en intressant historia, säger att hans namn, “Ferry”, gör träningen njutbar. Han hade precis kommit in i utvecklingslandslaget året innan, men när Johan Hagström blev kapten kallades han plötsligt in i huvudtruppen. Vi träffar honom på ett träningsläger för skidskytte i Ruhpolding, där han kan hänga med de andra camparna trots att han spenderar långa timmar på rullskidor och springer upp och ner för bergssluttningarna.

Det är en lång väg kvar, men jag är fast besluten att växa, säger han. En lugn unge från Valbo, inte långt från Gävle, om inte hans bror hade gått på skidskyttegymnasiet hade han kanske ägnat sig åt längdskidor istället. Den yngsta familjemedlemmen var så motiverad att han ägnade fyra år åt att lära sig skidor och skjuta i Torsby och har sedan flyttat till stersund.

Annars tycker “Usain Femling” att längdskidåkning är en piece of cake. En högoktanig spelare som regelbundet kliver in på planen med de stora stjärnorna under landslagets korta fartsprängningar. Även om Carl Johan Bergman är ganska rolig, kan inte ens han hänga med. Någon ropar, “Usain Femling! Att vara medlem i cirkustruppen är en gångbar alternativ sysselsättning.

Om även där dras kvinnor till hans äldre bröder, så är det så. Peppe umgicks med dem på cirkusskolan, var intresserad av den och arbetade så småningom som sommarartist för Furuviksparken i sex år. Att kasta och snurra en rulle mellan två stolpar fästa med tråd är diablosporten, tillsammans med att åka enhjuling. Eftersom jag alltid har kämpat med blyghet, var det definitivt en fördel för mig att uppträda inför publik.

Peppe Femling Familj

När vi ber honom dela med sig av lite av sin bakgrund svarar han: “Det har format mig som person”, vilket vi svarar på med beundran och förundran. Vill tävla i EM Det kommer att bli mycket spänning i vinter, särskilt när uppmärksamheten riktas mot Europacupen. VM-härlighet för Femling, som också har förbättrat sitt skytte, får vänta. Trots det har han gjort snabba framsteg, efter att bara ha varit tvåa året innan.

När du tävlar på den högsta nivån, kommer en explosion av fart inte att gå dig särskilt långt. Han förklarar, “Det är pumpen jag behöver arbeta upp i framtiden, men… den har gått lite över mina egna förväntningar hittills.” Hans exemplar, Ferry, håller med honom. När det är dags för pass står han och stampar framför någon annan, och för oss gamla är han som en blåslampa. Han imponerar på mig och kan utvecklas till en toppspelare.

Det är uppmuntrande att veta att en olympisk guldmedaljör också får den bästa utbildningen som finns. Vad är det med monikern, om du måste veta. Quintuplet. Det är inte en familj med fem barn i samma ålder. Min morfar antog efternamnet Femlingen efter en sjö i Småland. Ett känt namn som alla i landslaget känner till. Helt plötsligt hörs Carl Johan Bergmans improviserade version av Carolas slagdänga eka genom hotellets korridorer:

Den chockerande nyheten att Peppe Femling hade förts med helikopter till ett sjukhus i Stavanger för akut operation kom i augusti månad. En skidstav hade gått igenom benet på den svenske skidskytten och skadat honom när han tränade inför en tävling. Direkt efter vändes världen som vi kände den upp och ner. Läkarnas ankomst och deras upprepade förfrågningar om huruvida du upplevde någon känsla eller inte fick dig att stanna upp och undra.

Men goda nyheter kom snabbt. Som tur var visade sig Femlings skador vara mindre allvarliga än väntat och han var tillbakatill rullskidträning på bara två veckor. Anna Magnusson, Peppe Femlings lagkamrat och flickvän, beskriver nu den lättnad hon kände när hon kom till sjukhuset. Min första reaktion när jag fick reda på att det bara var mitt ben. Femling kommer fram och avbryter henne.

Vad är skadan med att amputera benet när det kan vara mycket värre? Ja, men på det sättet. Överväg alternativet: vad kan gå fel? Så i grund och botten är det som att ge honom en protes. Det är med andra ord inte hela jordklotet. När det händer, fortsätter vi med vårt löptema, som Magnusson uttrycker det. Anna Magnusson har varit med på världscupkretsen sedan 2015, och hon och det svenska stafettlaget har tagit två medaljer hittills.

Med i OS i Pyeongchang tävlade också Peppe Femling, som som en del av det svenska stafettlaget tog en guldmedalj. Den inledande omgången av världscupen i skidskytte 2018 kommer att äga rum den 2 december i Pokljuka, Slovenien. Efter att Peppe Femling satte en skidstav genom benet i somras behövde han akut medicinsk behandling. Anna Magnusson, skidskytt och Femlings flickvän, har berättat om den lättnad hon kände när hon kom till sjukhuset. Hon frågar VM-TV: “Vad är det värsta som kan hända?”

Peppe Femling Familj
Peppe Femling Familj

Leave a Comment

error: Innehållet är skyddat !!
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock